Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

Elke dag verse producten van topkwaliteit

 

Visproducten:

Graadloze kabeljauw, scholfilet, zalmmoten en pagafilet zijn vers maar ook gestoomd bij ons verkrijgbaar. Kibbeling, schar, scholfilet en sliptong bakken wij ter plekke voor u af. Onze haring en haringschalen zijn een begrip in Volendam, Op verzoek verzorgen wij op bestelling verse vissoorten naar uw keuze.

 

De Delisnacks biedt u bovendien een verrassend assortiment aan sauzen en salades. Uiteraard leveren wij ook opgemaakte visschotels en saladeschalen waarop een combinatie van onze producten wordt gepresenteerd, kant en klaar om voor uw gasten op te dienen.

 

Volledig assortiment snacks, belegde broodjes, ijs en hapjes.

Tegen een scherpe prijs kunt u terecht voor een volledig assortiment aan snacks, belegde broodjes etc.  Meerwaarde van ons bedrijf is dat u deze producten kunt combineren met delicatessen als: hete kip, kibbeling in saus, satébrokjes. Samen met een van onze ijsproducten is uw maaltijd al snel compleet.

 

De gezond afdeling.

Inmiddels alom bekend zijn onze frisse sla-salades met kip of tonijn, laag in coloriegehalte. Onze kant en klaar maaltijden, rode koolstamp, bietenstamp, ovenschotel, preischotel  kunt u zo in de magnetron opwarmen.